EIE – Repte 3 Identitat gràfica

El repte 3, el més divertit dels reptes fins ara va consistir a fer la identitat gràfica de la nostra marca, així com decidir el nom (que no teníem fins ara).

Com els altres reptes, al començament aquesta tasca també ens va semblar bastant complex, ja que no havíem ni decidit el nom de la nostra marca encara. Ens vam posar a pensar en possibles noms, intentant que tinguin relació amb els conceptes de la nostra marca, alhora que fos un nom atractiu i una mica misteriós.Vam pensar en diversos elements que han de veure amb el denim, l’artesania, el brodat, els accessoris, etc. Finalment, ens vam decidir per «Indigo» que és el nom de la planta amb la qual es tenyien tradicionalment els texans.

Per la part de la identitat gràfica vam començar a lligar els diversos conceptes que formen part de la nostra marca com la producció local (Maresme), l’artesania i la inspiració Japonesa. Experimentar i provar solucions per portar aquests conceptes a un format gràfic va ser de les parts més divertides del reptem, ja que és quan li «dones cara» a la marca i comença a ser alguna cosa més que una idea.

En finalitzar el repte tots els components del grup estàvem molt contents amb el resultat final al qual vam arribar, ja que ens agrada estèticament i conceptualment a tots i realment sentim que el nostre logo està ben lligat amb els conceptes i valors que volem transmetre amb la marca.

2 comentarios
Write a comment